DE MEEST VEELZIJDIGE VERVOERDER Welkom bij Kandt Speciaaltransport:

Diensten

Wij hebben Palfinger autolaadkranen met een hoofdmast van 20 meter, waarop we ook een 13 meter lange Fly-Jib kunnen monteren, of daarop nog een 2e jib. Dit inclusief een lier.

Offerte Aanvragen

  Wij kunnen ook een zware bomentang aan de kranen monteren, waarmee lange en zware damwanden, draglineschotten, stalen buizen en balken en nog veel meer gehesen kunnen worden. Dankzij onze zware kranen met de lange giek kunnen we dat bovendien over een zeer grote afstand doen. Daardoor kunnen wij zelfs op moeilijk bereikbare plekken objecten plaatsen of juist weghalen.

  Onze kranen zijn verder uitstekend geschikt om bijvoorbeeld een dakkapel of glazen pui te plaatsen, of om bouwmaterialen of Big Bags, of wat dan ook over een huis heen te hijsen. Wij hebben zelfs een eigen speciale hijsklem om bijv. marmeren platen te hijsen!

  Wij hebben ook al het benodigde materieel in huis om boten in en uit het water te hijsen en te transporteren, tot en met transportsteunen aan toe.

  Kortom, zodra er iets horizontaal of verticaal verplaatst moet worden zijn wij uw partner. En als er daarbij rijplaten, draglineschotten of andere hulpmiddelen nodig zijn is dat geen enkel probleem, want wij hebben al het materiaal in huis.

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

  Direct contact

  Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

  Tel: 06 22 39 75 25
  E-mail: arjen@kandtspeciaaltransport.nl

  Kunnen wij u helpen?

  Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek transportvraagstuk dat u wilt bespreken?
  Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

  Nieuws

  Nieuwe Scania Zwaartransport Trekker

  De nieuwe Scania S650 zwaartransporttrekker gaat medio Febr. 2021 in bedrijf. Deze trekker mag max. 180T treingewicht trekken en is zeer veelzijdig in te zetten met alle soorten opleggers. Verder hebben wij een nieuwe Pacton schuifzeilenoplegger gekocht welke eind oktober 2021 geleverd zal worden.  Deze is tevens in hoogte en breedte verstelbaar om ook buitenmaatse […]

  Start typing and press Enter to search