DE MEEST VEELZIJDIGE VERVOERDER Welkom bij Kandt Speciaaltransport:

Materieel

Wij hebben een wagenpark met autolaadkranen vanaf 100 tot en met 165 Ton/m met en zonder jib, of knijper en zelfs dubbele Jib!  Zowel als motorwagen met aanhanger als kraantrekkers.

Offerte Aanvragen

  Wij kunnen onze trucks uitrusten met alle soorten trailers en diepladers, zodat we voor elke klus het juiste materieel kunnen inzetten. Daarnaast beschikken wij over al het benodigde hulp materiaal om zowat elke klus te klaren. Of het nu gaat om dakkapellen, glazen puien, betonputten, schoorstenen, boten of meer: wij transporteren het niet alleen, maar we zorgen er ook voor dat het op de juiste plek wordt geplaatst met kraan of heftruck of ander materieel.

  Daarnaast hebben we 2 stuks 4 assige zwaartransporttrekkers  welke uit te rusten zijn met div. trailers tot een 3 bed 6 dieplader met of zonder ketelbed aan toe. Verder zijn er 2 heftrucks met capaciteit tot 20T hefvermogen. Qua getrokken materieel hebben wij div. teletrailers, klepsemie, schuifzeil trailer, aanhangers dicht en open. Opleggers tot wel 3 x uitschuifbaar voor zeer lange lengtes.

  Heeft u dus een transport- of hijsklus? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en vertellen u wat wij voor u kunnen betekenen.

  Direct contact

  Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

  Tel: 06 22 39 75 25
  E-mail: arjen@kandtspeciaaltransport.nl

  Kunnen wij u helpen?

  Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek transportvraagstuk dat u wilt bespreken?
  Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

  Nieuws

  Nieuwe Scania Zwaartransport Trekker

  De nieuwe Scania S650 zwaartransporttrekker gaat medio Febr. 2021 in bedrijf. Deze trekker mag max. 180T treingewicht trekken en is zeer veelzijdig in te zetten met alle soorten opleggers. Verder hebben wij een nieuwe Pacton schuifzeilenoplegger gekocht welke eind oktober 2021 geleverd zal worden.  Deze is tevens in hoogte en breedte verstelbaar om ook buitenmaatse […]

  Start typing and press Enter to search