DE MEEST VEELZIJDIGE VERVOERDER Welkom bij Kandt Speciaaltransport:

Verleden

Arjen Kandt is reeds 16 jaar in fulltime dienstverband geweest in het familiebedrijf Kandt B.V. Daarvoor ging Arjen al vanaf zijn 4e met zijn vader mee op de kraan en truck. Hij is opgegroeid tussen de trucks en kranen en in de loop der jaren heeft hij alle kanten van het vak gezien.

Offerte Aanvragen

  Een aantal jaren op een grote kraan gedraaid, jaren op een 3 bed 5 dieplader gereden en daarbij ook de planning van mens en materieel gedaan. Ook met het aankopen en bouwen van nieuw materieel hield Arjen zich bezig, alle praktische zaken binnen Kandt B.v. kwamen zo aan bod.

  u is er een nieuwe stap gezet om in 2013 met een Kraanauto verder te gaan en zich apart van het bedrijf Kandt B.v. te gaan bewegen.

  Direct contact

  Komt u er niet uit of heeft u nog vragen? U kunt op werkdagen ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

  Tel: 06 22 39 75 25
  E-mail: arjen@kandtspeciaaltransport.nl

  Kunnen wij u helpen?

  Wilt u een offerte aanvragen of heeft u een logistiek transportvraagstuk dat u wilt bespreken?
  Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een passende oplossing.

  Nieuws

  Nieuwe Scania Zwaartransport Trekker

  De nieuwe Scania S650 zwaartransporttrekker gaat medio Febr. 2021 in bedrijf. Deze trekker mag max. 180T treingewicht trekken en is zeer veelzijdig in te zetten met alle soorten opleggers. Verder hebben wij een nieuwe Pacton schuifzeilenoplegger gekocht welke eind oktober 2021 geleverd zal worden.  Deze is tevens in hoogte en breedte verstelbaar om ook buitenmaatse […]

  Start typing and press Enter to search